Rådgivning om LinkedIn til salg, markedsføring og rekruttering.

Min rådgivning

Rådgivning

Rådgivning

Rådgivning er en tillidssag. Jeg lytter og foreslår individuelle og virksomhedstilpassede løsninger baseret på mine 25+ års erfaring, samt mine 6+ års dyb specialistkompetence i LinkedIn.

  • Salg
    Jeg rådgiver sælgere i at skabe resultater ved at bruge LinkedIn som et værktøj til det opsøgende salg, skabe indirekte salg ved at skabe synlighed om sin faglighed, samt relationsbaseret salg med strøm på: social selling.
  • Markedsføring
    Jeg rådgiver om online annoncering og målretning ifm Sponsored updates, LinkedIn Ads, Banner Ads, Work with us og InMail- kampagner. Jeg hjælper med at skabe synlighed og tiltrække kunder via jeres tilstedeværelse på LinkedIn.
  • Rekruttering og employer branding
    Jeg kan træne dig i at finde de helt rigtige specialister, samt skabe synlighed om jeres job-opslag, samt spare om strategien for employer branding.

Rådgivningens rammer

Vi finder den form der passer til jer og jeres behov. Rådgivningen foregår typisk på timepris eller en fastprisaftale baseret på aftalte leverancer i form af workshops, kurser, foredrag, præsentationer eller dokumenter.

Tag kontakt og få et tilbud

Resultater kommer ikke af at man lærer en ny funktion på LinkedIn. Resultater kommer gennem ændret adfærd og med fokus på handlinger, der skaber resultater.
Udfyld kontaktformularen og spørg til, hvordan jeg kan hjælpe med at skabe resultater i salg og markedsføring.

Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage snarest
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.